Skip links

Diensten

Onze dienstverlening bestaat uit diverse processen. Van  sorteren, wassen, verpakken, opslag mogelijkheden of gereedmaken voor verder transport.

Weegbrug

Vooraan op ons terrein bevindt zich de weegbrug. Hier kunnen aardappel vrachten worden gewogen. Dit noemen wij ook wel de “vuile vracht”. Het grote voordeel van een eigen weegbrug is dat we snel en efficiënt kunnen werken. Zo krijgt de producent een eerlijke prijs en weten wij precies welke hoeveelheden er binnen komen.

Na het wegen begint het spoelproces en worden de aardappelen van het ergste vuil ontdaan, nog voordat ze daadwerkelijk de wasserij in gaan.

Ontdek ons assortiment

Sorteren

Als de aardappelen eenmaal bij ons binnen zijn worden ze in ons sorteercentrum gesorteerd op ras, formaat, kwaliteit en eindbestemming.

Door deze korte doorloop kunnen wij dus vrijwel direct uit de bron rechtstreeks aan onze klanten leveren. Zo garanderen wij een unieke kwaliteit, waarbij u het beste product voor de juiste prijs krijgt.

Ontdek ons assortiment

Wassen

Onze locatie in Dinteloord biedt de mogelijkheid om het hele jaar door aardappelen te wassen en sorteren. Vervolgens kunnen de aardappelen in onze loodsen drogen. Met een capaciteit van 20 ton per uur kunnen wij altijd snel en vakkundig leveren.

Met een ontstener worden alle grote kluiten en stenen uit de aardappelvracht gehaald. Het vuil zakt naar de bodem en de aardappelen blijven drijven in een grote bak.

Na het eerste spoelproces kunnen de aardappelen naar de wastrommel waar ze verder schoon gemaakt kunnen worden.

Uiteindelijk moeten de aardappelen natuurlijk weer drogen zodat ze de houdbaarheid kunnen behouden. Na afloop van dit proces kunnen ze ofwel direct worden verladen of verpakt en vervolgens verkocht aan onze afnemers.

Ontdek ons assortiment

Verpakken

Het verpakken gebeurt in onze eigen loodsen via diverse semi geautomatiseerde processen. Nadat de aardappelen op grootte zijn gesorteerd worden deze door onze verpakkingsmachines in zakken verpakt.

Het is hierbij mogelijk om de aardappelen in zakken met uw eigen label te verpakken. Deze worden vervolgens gepalletiseerd en omwikkeld zodat ze vervoerd kunnen worden naar onze afnemers door heel Europa en daarbuiten.

Ontdek ons assortiment

Op- en overslag

De aardappelen die niet rechtstreeks weer worden verkocht gaan de bij ons de gekoelde opslag in om ze in topconditie te houden. Onze diverse koelhuizen bieden plaats voor vele tonnen aardappelen. Zo kunnen wij het gehele jaar door uit voorraad leveren.

Ontdek ons assortiment

Inkoop/Verkoop

Op ons kantoor voltrekt zich een continu proces van inkoop en verkoop. Telefonisch, via e-mail of via ordersystemen komen de vragen van afnemers bij ons binnen. Daarnaast bieden boeren/telers het product aan ons aan.

Ontdek ons assortiment

Logistiek

Uit de centraal gelegen opslag in Dinteloord leveren we snel naar de havens van Rotterdam, Antwerpen en Vlissingen. Hier gaan de aardappelen verder op transport naar landen in heel Europa of zelfs daarbuiten.

Ontdek ons assortiment
8.400.000
Aardappelen per week
34
Exportlanden
8900
Zakken per week
1100
Tevreden klanten wereldwijd