Skip links

Kouters Aardappelhandel

Kouters Aardappelhandel in Dinteloord is dé specialist in vrijwel alle soorten aardappelen. Van pootgoed tot consumptie-aardappelen of frietaardappelen. We verzorgen het complete proces. Het begint al op het moment dat de aardappel uit de grond komt bij de boer. Vervolgens gaan ze door een van onze partner transporteurs op weg naar onze locatie in Dinteloord. Daar worden ze gesorteerd, gewassen, verpakt, opgeslagen of gereedgemaakt voor verder transport.

Geschiedenis

De geschiedenis van Kouters gaat al meer dan 85 jaar terug. Al sinds 1934 produceren en handelen wij in aardappelen. Dat het bedrijf al die jaren in handen van familie is gebleven is ook te merken op de werkvloer, nog altijd zijn we een familie bedrijf.

Bekijk onze tijdlijn

Onze unieke kwaliteit is dat we direct verkopen en leveren vanuit de bron naar onze klanten. Op deze manier garanderen wij het beste product voor de juiste prijs.

Bekijk onze filmimpressie

Kies voor Kouters

Familiebedrijf met aandacht voor kwaliteit

Meer dan 85 jaar ervaring!

Eigen sorteer- en verpakkingscentrum

Meer dan 15 soorten en rassen

Flexibel en klantgericht

Ontdek ons assortiment

Familie Kouters Aardappelhandelaren sinds 1934.

Geschiedenis

1997

Als nieuwste generatie heeft Mark zijn agrarische opleiding in 1997 afgerond waarna hij in de voetstappen van zijn vader is gestapt.

2007

Het bedrijf gaat officieel over van vader op zoon. Hard werken, eerlijkheid en verantwoordelijk ondernemen vormen nog altijd de basis van onze succesvolle onderneming. Het bedrijf in deze lijn voortzetten is nog altijd de doelstelling die wij nastreven.

2014

Medio 2014 werd ook het verpakkingsbedrijf gevestigd aan de Havenweg in Dinteloord overgenomen. Hier is momenteel onze belangrijkste productiefaciliteit gevestigd. Mede door de toegenomen capaciteit konden we ons ook uitbreiden naar verschillende exportmarkten. Zo zijn we uitgegroeid tot een van de grootste aardappelverpakkers van Nederland.

Onze unieke kwaliteit is dat we direct verkopen en leveren vanuit de bron naar onze klanten. Op deze manier garanderen wij het beste product voor de juiste prijs.

2019

Ondanks negatieve berichtgeving rondom ons bedrijf, proberen we het in alle redelijkheid voort te zetten. Rekening houden met omgeving, buurtbewoners en milieu vinden we dan ook zeker belangrijk. We staan altijd open voor het gesprek en zoeken graag naar passende oplossingen. We hopen ook de komende jaren op een positieve manier verder te gaan.

“Onze unieke kwaliteit is dat we direct verkopen en leveren vanuit de bron naar onze klanten. Op deze manier garanderen wij het beste product voor de juiste prijs.”

2020

Dit jaar zetten we extra stappen richting een duurzame onderneming. Zo is ons dak grotendeels vernieuwd en zijn de delen waarin asbest zat professioneel afgevoerd. En dat is nog niet alles, want onze daken worden dit jaar ook vol gelegd met zonnepanelen. Zo worden we niet alleen zelf een stukje duurzamer, maar benutten we de oppervlakte van ons pand extra goed.

8.400.000
Aardappelen per week
34
Exportlanden
8900
Zakken per week
1100
Tevreden klanten wereldwijd